Szovjet csoda…

És a titok amit nem tudtál róla!
Bizonyára emlékszel még a híres Rakéta porszívóra, de kevesen tudják, hogy ez a porszívó minden második magyar háztartásban megtalálható volt, sőt a többi szocialista országokban is ilyen nagy sikere lett.

A titok:
Olyan nagyon jó volt, hogy muszáj volt elrontani. Megdöbbentő, de olyan nagyon erős és strapabíró volt ez a porszívó, hogy pár éves gyártás után rájöttek a fejlesztők, hogy ha nem csinálnak valamit akkor ez a porszívó hosszú, hosszú évtizedekig fog majd működni, és így az emberek nem fognak új porszívót vásárolni. Így a gyár jövője forgott kockán. Ezért a fejlesztők előrukkoltak egy olyan ötlettel, amivel tönkre tudják tenni ezt a porszívót. A megoldás a porzsákban látták meg. Olyan porzsákot tettek bele, ami folyamatos használat során kinyúlt, és egy idő után beleért a porszívó motorjába és így az leéget és tönkre ment.

Gondoltad volna, hogy már akkoriban is ilyen huncutságok voltak?

Oszd meg, ha tetszett a cikk!
Gondolatok, +1:
A társadalom zöme számára a karácsony az a három nap az évben, amikor megpróbálnak úgy tenni, mintha szeretnék egymást.

Én viszont úgy gondolom, hogy ha május ötödikén vagy február másodikán vagy akár ma reggel két ember szívből, tisztelettel és szeretettel tud egymáshoz érni, amikor kinyitják a szemüket - az azt jelenti: karácsony van.

Ezek is érdekelhetnek