Csúnya a csap? Így tisztítsd meg, ismét csillogni fog!

Pár perc alatt újjá varázsolhatod a fürdőszobádat, Nem akadály, ha vízköves a csap, de még az sem, ha penészes a kád szélénél a csempe.

Ismét szép tiszta lesz a fürdőszobád, és még a penészt is elpusztítja ez az egyszerűen elkészíthető szer.

Hogyan csináld?

Így!
Vegyél elő egy üveget, ami legalább fél literes, engedd félig langyos vízzel, majd tegyél bele egy evőkanál sót, és egy evőkanál ecetet. Várd meg míg elolvad a só, ezután vegyél a kezedbe egy tisztítórongyot, és öntsél rá a szerből rá. Ezután kezd el megtisztítani a csapokat, és a többi elszennyeződött felületet.

Gyönyörű csillogó lesz a megtisztított felület, és a megtelepedett baktériumokat is elpusztítod vele.

A legjobb, hogy a sónak köszönhetően hosszan tartó baktérium ölő hatása van a készítménynek. Így jó sokáig nem kell megismételned a tisztítást.

Tetszett a cikk? Akkor el ne felejtsd megosztani, hogy ismerőseid is láthassák.
Viccek, +1:
Délre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, örültem, hogy délelőtt viszonylag stresszmentesen fel tudok készülni majd az eseményre.
Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelőből, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb. 8:45-re értem haza, nem volt már idő újabb fürdésre, ezért csak gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellöl, és jól lemostam magam "ott". Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz. Felfeküdtem az asztalra, a fejemet a fal felé fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban sétálgatok... A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt:
- Húha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés...
Nem tudtam miről beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam "Párizsban". Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint ment, főzés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenőrzése. Estefelé a lányom ijedt hangon kérdezte:
- Anyu, hol van a mosdórongy a fürdőszobából?
- Kidobtam, vegyél elő másikat! - mondtam neki. Mire a lányom:
- De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!"

Ezek is érdekelhetnek